У горах Львівщини травмувалися троє лижників

D3D6A8C1-92A8-49CE-A544-6D1A052EFCD6

За добу рятувальники надали допомогу 3 туристам-лижникам.

Інформує ГУ ДСНС у Львівській області.

«Туристи під час катання на лижних трасах гір Тростян та Високий Верх отримали травми. А саме, житель м. Харків, 1955 року народження, отримав травму голови, жителька м Дніпро, 1995 року народження, отримала травму правої ноги та лижник з Російської Федерації Калінінградської області м. Черніховськ, 1981 року народження, отримав травму голови», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники надали потерпілим домедичну допомогу та спустили до підніжжя гір, де передали медикам для надання подальшої допомоги.

Також у повідомленні Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує, про правила безпечного катання на гірськолижних трасах.

«Дотримуйтесь безпечної швидкості, яка дасть вам час для додаткового маневру щоб уникнути зіткнення, не зловживайте спиртними напоями під час катання, адже час реакції зменшується в рази, одягайте захисне спорядження та теплий одяг, не з’їжджайте з трас та пам’ятайте, що в місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник – серйозна небезпека для оточуючих», - зазначають у ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: