У Винниках відбудеться всеукраїнський жіночий футбольний турнір

Янтарочка

У Будинку футболу в Києві відбулося жеребкування Всеукраїнського турніру серед жіночих команд «Футбольна весна – 2019».

Про це повідомили у вівторок, 26 лютого, в інформаційній службі футбольного клубу «Львів», де також розповіли: «Змагання відбудуться в період з 11 до 15 березня у Винниках. У «Футбольній весні -2019» візьмуть участь дев’ять команд, серед яких –жіноча команда професійного футбольного клубу «Львів» – «Львів-Янтарочка».

«Сформовані три групи («A», «B» та «C»), а «Львів-Янтарочка» потрапила до групи «C» і позмагається за вихід до полуфіналу із командами «Родина-Ліцей» (Костопіль) та «Ятрань-Берестівець» (Уманський район)», – розповіли також на сайті «Львова».

«Група «A»: «Житлобуд-1» (Харків), «Єдність-ШВСМ» (Плиски), «Пантери» (Умань). Група «B»:  «Житлобуд-2» (Харків), «Восход» (Херсонська область), «Ладомир» (Володимир-Волинський)», – повідомили також на сайті «Львова».

«11 березня у першому матчі турніру зійдуться «Львів-Янтарочка» та «Родина-Ліцей», а 13-го команда Сергія Сапронова змагатиметься з «Ятранню-Берестівець». Про час початку футбольних зустрічей буде повідомлено пізніше», – розповіли також на сайті «Львова».

«До півфіналів потраплять три переможці груп, а також друга краща команда за результатами проведених матчів. Півфінальні баталії пройдуть 14 березня, а фінал та матчі за треті-восьмі місця – 15 березня», – повідомили також на сайті «Львова».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: