У зоні ООС поранені 4 українських військових, втрати окупантів - 9 бойовиків

У вівторок, 26 лютого, російські найманці на Донбасі 11 разів обстріляли позиції українських військових, при цьому 9 разів - із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" терористи двічі обстріляли укріплення Об'єднаних сил із автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів біля Верхньоторецького, зі 120-мм мінометів - неподалік Лебединського.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники 9 разів обстріляли українські позиції: тричі зі 120-мм і 82-мм мінометів, а також з озброєння БМП і стрілецької зброї - поблизу Новолуганського, двічі з 82-мм мінометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Попасної, зі 120-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік хутора Вільний, з 82-мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів - у районі Малинового;
зі 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля Лобачевого, з 82-мм мінометів - неподалік Кримського.

Унаслідок ворожих обстрілів 26 лютого троє українських військових зазнали поранень, ще одного бійця ООС було поранено внаслідок обстрілу вранці 27 лютого.

Підрозділи Об'єднаних сил на ворожі провокації відповідали з усіх видів зброї, не заборонених Мінськими домовленостями.

За даними розвідки, 26 лютого окупанти втратили 9 бойовиків пораненими. Крім того, бійці ООС знищили одну одиницю ворожої військової техніки.

З ранку 27 лютого бойовики двічі обстріляли українські позиції у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": зі 120-мм мінометів і ручних протитанкових гранатометів - біля Водяного, зі стрілецької та снайперської зброї - в районі Гнутового.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: