Ведмедицю, яку врятували зі скандального звіринця у Покровську, везуть у притулок Домажир

52816671_2120203641359321_1983097425467801600_n

Декілька тижнів тому ведмедицю Ласку разом з іншими ведмедями та левами перевезли зі скандально відомого приватного звіринця «Парк покровського періоду».

Як йдеться на Facebook-сторінці ведмежого притулку Домажир, команда міжнародної зоозахисної організації Four Paws у середу, 27 лютого, забрала притравлювальну ведмедицю Ласку.

«Після ретельного ветеринарного огляду ми помістили її у наш автомобіль, де вона тепер готова до своєї подорожі цілою Україною до ведмежого притулку Домажир - її нового дому. Після приїзду ведмедиця отримає всю медичну допомогу та турботу, яку вона потребує для того, щоб відновитись після довгих років жахів, які вона пережила», - повідомляють у притулку.

Нагадаємо, декілька тижнів тому ведмедицю Ласку разом з іншими ведмедями та левами тимчасово перевезли із сумнозвісного Покровського звіринця до приватного зоопарку в Запорізькій області.

Нагадаємо, ведмежий притулок Домажир — унікальний природний еко-освітній простір для порятунку бурих ведмедів, що розташований за 15 км від Львова в селі Жорниська. Заснований за підтримки Міжнародного благодійного фонду ЧОТИРИ ЛАПИ (Австрія). Притулок допомагає повноцінно жити клишоногим, яких врятували із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: