На Донбасі поранено бійця ООС, окупанти втратили 7 бойовиків

У середу, 27 лютого, російські найманці на Донбасі 11 разів обстріляли українських військових, у тому числі 6 разів - із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

Загалом терористи випустили по Об'єднаних силах 44 снаряди та міни заборонених калібрів 122 мм, 120 мм і 82 мм.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 5 разів обстріляли українські позиції: з мінометів калібру 120 мм і тричі з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - поблизу Водяного, з 82-мм мінометів і протитанкових ракетних комплексів - в районі Чермалика, зі снайперської зброї - неподалік Гнутового.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники обстріляли Об'єднані сили 6 разів: тричі з артилерійських систем калібру 122 мм, протитанкових ракетних комплексів і 82-мм мінометів - поблизу Кримського, з 82-мм мінометів - у районі Жовтого, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Новолуганського, зі стрілецької зброї - біля Станиці Луганської.

Унаслідок ворожих обстрілів було поранено одного українського військового.

Підрозділи Об'єднаних сил відповіли на провокації окупантів вогнем із незабороненої зброї. За даними розвідки, 27 лютого загарбники втратили 2 бойовиків убитими, 5 - пораненими. Крім того, бійці ООС знищили одну одиницю ворожої військової техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: