Працівники львівської швидкої розпочнуть італійський страйк

IMG_8894 (2)
фото ілюстративне

Медики вимагають збільшення оплати праці, фільтрація викликів, звільнення керівниці Львівської станції швидкої допомоги, закупівля нової форми.

Як повідомив Tvoemisto.tv лікар невідкладних станів Центру Степан Железняк, з 1 березня працівники розпочнуть італійський страйк. А наступного тижня – пікети з перекриванням вулиць.

«Обіцянки – це добре. Але жодної нашої вимоги не виконано і жодного кроку для цього не зроблено. На першій зустрічі йшлося, що сесія розгляне питання 27-28 лютого, а тепер говорять, що 12 березня. Тому з 1 березня – італійський страйк. А наступного тижня – пікети з перекриванням вулиць», – каже Степан Железняк.

Лікар додає, що 26 лютого на підстанції «швидкої» на вулиці Київській з робочого місця забрали з інфарктом водія.

«І всім байдуже. Тому готуйтесь, що ми будемо діяти», – резюмував Степан Железняк.

Натомість, заступник керівниці департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько повідомив, що 27 лютого відбулась друга зустріч з працівниками Центру екстреної меддопомоги Львівщини.

Під час зустрічі озвучили імовірні суми доплат до зарплат медиків «швидкої».

Так, за словами Андрія Васька, лікарям попередньо хочуть доплачувати 3,5 тис. грн, фельдшерам – 3 тис., а водіям – 2,5 тис. грн. Це питання на черговій сесії у березні має розглянути Львівська облрада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: