Львівські митники конфіскували 3,5 тонни тканини

confiscated

Через неправдиві відомості про продавця товару працівники митниці вилучили 3,5 тонни тканини.

Про це повідомили у ДФС у Львівській області.

До митного контролю у підрозділ митного оформлення поста «Західний» Львівської митниці ДФС декларант ТОВ подав митну декларацію на товар «промислові товари в асортименті». Відповідно до поданих документів, відправником товару є компанія з Берліна, продавцем – компанія з Великобританії, а отримувачем – ТОВ у Львові.

Однак, як з’ясували митники, керівник компанії з Великобританії жодних контрактів щодо імпорту чи експорту товарів не підписував, у тому числі з ТОВ у Львові, ця компанія йому невідома. Встановлено, що керівник львівського підприємства для ввезення на митну територію України та подальшого митного оформлення надав недійсний контракт купівлі-продажу, а також товаросупровідні документи, які містять неправдиві дані щодо відправника (продавця), найменування товару його ваги, кількості та вартості.

Загалом в автомобілі перевозили 178 позицій промислових товарів загальною вагою 3,5 тонни, з яких в основному тканина в рулонах.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Товар, вартість якого буде встановлено додатково, вилучено. Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: