Стало відомо, що станеться з фонтаном перед залізничним вокзалом Львова після реконструкції площі (фото)

IMG_1717-696x464

Ремонт площі Двірцевої, що розташована перед головним залізничним вокзалом Львова, стартує сьогодні.

Про це розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, під час брифінгу щодо старту реконструкції. Фонтан збудовано у 50-х роках минулого століття. За словами чиновника, фонтан належить «Укрзалізниці», а в процесі реконструкції площі його планують розібрати. «Він є на балансі залізниці, вокзалу, його розберуть і передадуть балансоутримувачу, а далі він буде робити з ним усе, що захоче», - пояснив Білий.

Він пояснив, що фонтан на реконструйованій площі буде, але матиме сучасний вигляд. За словами Білого, фонтан перенесуть ліворуч від центральної частини площі.

Нагадаємо, сьогодні площу перекрили для приватного транспорту. «Автостанція приблизно з квітня буде закриватися і з травня буде закриватися трамвайна частина, - пояснив Білий. – І трамвайна частина – остання на цей рік і тоді ж буде поетапне відкриття й приблизно до листопада маємо вже відкрити трамвайну колію, вона проляже безпосередньо до вокзалу, тож буде зручний під’їзд для тих, хто користується громадським транспортом».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: