У Львові чоловік, який мав засвідчити, що водій п’яний, теж керував машиною напідпитку

52970928_2011633999138362_8396667974282379264_n

Минулої ночі 2 батальйон патрульної поліції виявив 7 нетверезих водіїв.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Сьогодні вночі, патрульні 2 батальйону отримали інформацію в оперативний чат від активістів громадської організації Pitbull, що на вулиці Коломийській, водій автомобіля Mitsubishi, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння.

Екіпаж направився туди та виявив вказаний транспортний засіб. Водій порушував правила дорожнього руху – не вмикав світлові покажчики повороту. Йому надали вимогу зупинитися, проте чоловік її проігнорував та почав втікати. Водій повернув на вулицю, яка завела його в глухий кут.

Перевірка на приладі Drager показала, що він перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Результат перевірки – 2.81 проміле. Крім цього, під час пошуку свідків, які повинні бути присутні під час перевірки водія на стан сп’яніння, патрульні зупинили автомобіль KIA, водій якого теж виявився нетверезим.

І на нього, і на водія Mitsubishi склали протоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння. Також на водія, який втікав, склали протокол за невиконання вимог про зупинку та винесли постанову за порушення ПДР.

Інший екіпаж 2 батальйону, який патрулював на вулиці Пасічні, став очевидцем, як водій автомобіля ВАЗ зіткнувся з Volvo та почав втікати з місця події. Його наздогнали, зупинили та виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки – 2.21 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка склали протокол за статтею 130 КУпАП – керування в стані алкогольного сп’яніння, протокол за вчинене ДТП та втечу з місця ДТП. Матеріали справи передадуть в суд.

Загалом за ніч 2 батальйон патрульної поліції виявив та зупинив 7 водіїв, які керували автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: