Як площу біля головного залізничного вокзалу Львова перекрили для ремонту (деталі, фото)

IMG_3467

Сьогодні, 1 березня, стартує ремонт площі Двірцевої, що розташована перед головним залізничним вокзалом Львова.

За словами чиновників ЛМР, для перекриття обрали саме п’ятницю, аби водії мали кілька днів, щоб звикнути до нової схеми руху. Повноцінні ремонтні роботи мають почати в понеділок, говорить Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За його словами, ділянку закриватимуть та ремонтуватимуть поетапно. «Автостанція приблизно з квітня буде закриватися і з травня буде закриватися трамвайна частина, - пояснив Білий. – І трамвайна частина – остання на цей рік і тоді ж буде поетапне відкриття й приблизно до листопада маємо вже відкрити трамвайну колію, вона проляже безпосередньо до вокзалу, тож буде зручний під’їзд для тих, хто користується громадським транспортом». Він додав, що після повної реконструкції автостанції, міські автобуси так само заїжджатимуть на територію автостанції.

Наразі, за його словами, основні зміни торкнулися організації руху саме приватного транспорту. Трамваї перестануть доїжджати до вокзалу з 15 травня, а розвертатимуться на вул. Городоцькій.

Андрій Білий додає, що під час реконструкції посилять роботу інспектори з паркування, які штрафуватимуть водіїв-порушників, а тих, хто заважатиме руху, будуть забирати евакуатори.

Водночас, для зручності пасажирів, Львівська залізниця відкрила додаткову зупинку на станції Підзамче для 53 поїздів. Додаткову зупинку вводять з 31 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: