Львівські медики показали колекцію предметів, які заковтували діти

Безымянный
Фото: Віка Балицька

Це предмети, які свого часу ковтали діти. Пізнавальна колекція, яку зібрали медики Львівські міської дитячої клінічної лікарні на Орлика.

Фото опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці журналістка Віка Бальцька.

У різний час залишені без нагляду малюки примудрялися проковтнути мамині прикраси - шпильки, сережки окремі намистини, шпильки, шпильки, а також канцелярські скріпки.

Окрему частину колекції займають небезпечні іграшки. Зазвичай на інструкції вказується, що іграшка може містити дрібні пластикові деталі, а тому не призначена дітям до трьох років. У разі, якщо батьки не прочитали попередження або проігнорували його, з органів травлення малюків доводиться витягувати колеса від машинок, гострі штирі, деталі конструктора, батарейки.

Більшу частину колекції займають монети. Це речі, на які діти натикаються дуже часто. Крім українських монет з легкого нейзильберу, в колекції є важкі евромонети з міді і нікелю.

Самим феєричним примірників збірки стала кавова ложечка. Автор знімка розповіла, що дівчинка ковтнула ложку в процесі виконання вправ для «розспівування».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: