Що дивитися цієї весни. Кращі серіали березня

MV5BMjUwNjQ0MDk2NV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTAxNjQzNzM@._V1_SY1000_CR0,0,1606,1000_AL_

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.     

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.     

Кейт Бекінсейл в пошуках загиблого (або все-таки зниклого?) чоловіка, Ідріс Ельба в пошуках успіху по частині діджеїнгу, вампіри-співмешканці з всесвіту «Реальних упирів» Тайки Вайтіті та перша анімаційна антологія для дорослих від Netflix — в кращих серіалах березня.

The Widow/Вдова
(1 березня)

Зустрічаємо весну з британським гостросюжетним трилером The Widow ( «Вдова») з Кейт Бекінсейл в головній ролі. Її героїня — Джорджія Уеллс — після смерті чоловіка в авіакатастрофі перекреслила своє минуле і почала нове життя. Все йшло добре, поки одного разу вона не впізнала, що її чоловік, можливо, не такий вже й мертвий. Щоб дізнатися всю правду, Джорджія відправляється в Конго на пошуки чоловіка, де на кожному кроці її чекають небезпеки і шокуючі одкровення.

The Order/Порядок
(7 березня)

The Order («Порядок») — фентезійний хоррор від Netflix, що розповідає про першокурсника коледжу, який приєднується до таємного товариства, де він занурюється в світ магії, монстрів і інтриг. Крім цього, Джек розкриває сімейні таємниці і стає учасником битви між перевертнями і магічними темними істотами.

After Life/Після життя
(8 березня)

Далі на Netflix прем'єра британської чорної комедії After Life з Рікі Джервейс в головній ролі, де комік також виступив в якості сценариста і режисера.

Тоні жив ідеальним життям, поки не померла його дружина. Відклавши думки про самогубство, він вирішує покарати світ за смерть дружини, буквально кажучи і роблячи все, що він хоче. Він вважає це своєю новою знайденою суперсилою, але ситуація стає складною, коли всі навколо хочуть повернути колишнього Тоні.

Love, Death + Robots/Любов, смерть і роботи
(15 березня)

Netflix продовжує балувати глядача і випускає першу анімаційну антологію для дорослих Love, Death + Robots («Любов, смерть і роботи»), зняту і написану Тімом Міллером («Дедпул») під керівництвом Девіда Фінчера в якості продюсера.

Turn Up Charlie/Зроби голосніше, Чарлі
(15 березня)

В цей же день Netflix випускає на сцену Ідріса Ельбу в ролі діджея і завзятого холостяка в комедії Turn Up Charlie («Зроби голосніше, Чарлі»). Його герой в принципі задоволений своїм життям, але не вистачає тільки одного - слави і визнання. Щоб це виправити, він влаштовується на роботу до свого знаменитого найкращому другові. Ось тільки працювати йому потрібно буде нянькою і доглядати за норовливої ​​донькою одного.

What We Do in the Shadows/Що ми робимо в тіні
(27 березня)

Наступна новинка березня від FX — What We Do in the Shadows («Що ми робимо в тіні») — адаптація Тайко Вайтіті і Джемейн Клементом їх же однойменного фільму. Дії шоу перенеслися в Нью-Йорк на Стейтен-Айленд і розгортаються у всесвіті оригінальної картини, проте герої звідти не з'являться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: