У Стрийському районі затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві жінки

3-0.Kaydanki-890x395

На Львівщині поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства односельчанки.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Чоловік, причетний до скоєння цього жорстокого злочину, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство.

У Стрийський відділ поліції 3 березня надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району на порозі будинку, де проживає самотня жінка, сусіди виявили сліди крові. Двері у будинок були зачинені, на заклики відчинити господиня не відповідала, тому люди запідозрили, що вона може бути нежива.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, кінолог, а також працівники інших служб. У будинку поліцейські виявили тіло 53-річної власниці без ознак життя, зі слідами насильницької смерті.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами, завдяки злагодженим діям стрийських правоохоронців, протягом кількох годин було встановлено, що до скоєння злочину причетний 53-річний односельчанин загиблої, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство. Він затриманий, зараз проводяться слідчі дії, зокрема встановлюються мотиви скоєння цього жорстокого злочину», - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.10 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Наразі поліцейські встановлюють обставини скоєння злочину, досудове розслідування триває. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: