Львівська залізниця отримала нового керівника

Upravlinnya_Lvivskoyi_zaliznytsi-e1485358202798-890x395-723x334

Романа Черніцького призначили новим керівник регіональної філії «Львівська залізниця».

Про це повідомили в ПАТ «Укрзалізниця».

Він працюватиме на посаді виконавчого директора регіональної філії «Львівська залізниця» та забезпечуватиме подальшу ефективну роботу цього структурного підрозділу.

Представляючи Романа Черніцького в якості керівника Львівської залізниці, член правління АТ «Укрзалізниця» Желько Марчек зазначив, що це фаховий залізничник, компетентний фахівець і досвідчений керівник, який здатний організувати належну роботу регіональної філії відповідно до поставлених керівництвом компанії завдань.

«За плечима Романа Романовича – понад двадцять років праці на різних посадах саме на Львівській залізниці. Сподіваємося, що під керівництвом Романа Черніцького Львівська залізниця працюватиме якісно та стабільно, а обсяги перевезень і надалі зростатимуть», — зазначив Желько Марчек.

Роман Черніцький закінчив Київський університет економіки і технологій транспорту за спеціальністю «Залізничні споруди та колійне господарство». У 1992 році розпочав роботу саме на Львівській залізниці. Працював на посадах монтера колії, дублера дорожнього майстра дистанції шляху, шляховим майстром, начальником виробничої дільниці. З 2000 року — на керівних посадах у структурних підрозділах Львівської залізниці. У 2016-2017 роках — заступник начальника регіональної філії з інфраструктури регіональної філії «Львівська залізниця». З квітня 2017 року й дотепер працював на посаді директора з інфраструктури Укрзалізниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: