На Львівщині стартувала виставка «Агротехніка 2019»

DSC_0156_1551789752_6016x4000_1_0
Фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 5 березня, стартувала ХІІ спеціалізована виставка «Агротехніка 2019».

та заступник директора департаменту підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій Міністерства аграрної політики та продовольства України Сергій Шупик.

«Вкотре з настанням весни ми проводимо виставку «АгроТехніка». Щорічно виставка дає можливість не лише побачити новинки техніки та інші досягнення у сфері АПК, але й у її межах ми організовуємо конференції», - повідомила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Фото: прес-служба ЛОДА

Окрім того вона додала: «Хочу відзначити, що продовжується політика на підтримку фермерства. З державного бюджету на програму підтримки виділяють безпрецедентні суми – щорічно 5-6 мільярдів гривень. Це суттєвий ресурс, який надається на допомогу. З обласного бюджету Львівщини виділяють найбільший обсяг підтримки для аграрного сектору серед усіх областей України».

Основна мета проведення виставки – надання можливості місцевим сільгоспвиробникам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі, отримати інформацію щодо джерел фінансової підтримки, аналітичні дані щодо тенденцій в АПК тощо.

Фото: прес-служба ЛОДА

Додамо, що організаторами заходу є виставкова компанія «Експо Львів», співорганізатор департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

"Експозиція виставки складається з сільськогосподарської техніки, обладнання, комплектуючих, добрив, засобів захисту рослин, насіння польових та овочевих культур, сучасних технологій у сільському господарстві", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що у межах виставки відбудеться відкритий (публічний) Аукціон з продажу сільськогосподарської техніки і обладнання, що були у використанні.

Загальна пропозиція для продажу 21 одиниця.  Серед лотів: оприскувачі, сівалки, комбайни, культиватори, вантажні автомобілі бензовози, борона дискова, пере навантажувачі зерна, даблпрес тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: