Поліція затримала на хабарі керівника управління Львівської міськради (фото)

53327602_2382254095340635_6464621307483914240_n

Вимагав та отримував від переможців тендеру «відкати» за виконання певних умов по договору. Сума «відкату» становила один відсоток.

Затримали посадовця сьогодні, 5 березня, під час отримання неправомірної вигоди, про це інформують у прес-службі Нацполіції України.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції задокументували протиправну діяльність керівника одного з управлінь Львівської міської ради. Посадовець організував «прозорий» механізм підписання необхідних документів для подальшого виконання робіт переможцями тендеру.

Так, було встановлено, що за погодження кошторисної документації з виконання ремонтно-будівельних робіт вулиць на території одного з районів м. Львова вимагав один відсоток «відкату» від загальної суми договору.

Сьогодні, 5 березня оперативники УЗЕ, слідчі поліції Львівської області за процесуального керівництва прокуратури Львівської області затримали посадовця. Кошти, отримані у якості неправомірної вигоди було вилучено з кишені куртки правопорушника.

Затримання проведено у закладі громадського харчування неподалік міської ради м. Львова.  На даний час проводяться обшуки у приміщенні Львівської міської ради.

Як інформують у прес-службі Львівської міськради, начальника управління фінансового контролю ЛМР затримали з підозрою в отриманні неправомірної вигоди в розмірі 8 тис грн. Якщо факти незаконних дій посадової особи будуть підтверджені, Львівська міська рада вимагає від правоохоронців об’єктивного розслідування та покарання.

Зараз в кабінеті управління фінансового контролю ЛМР правоохоронні органи проводять обшук.

«Львівська міська рада засуджує будь-які прояви хабарництва з боку посадових осіб. Нечесні люди не мають права працювати в органах місцевого самоврядування чи будь-яких інших структурах, основне покликання яких — служити громаді», — прокоментував в.о. міського голови Львова Геннадій Васьків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: