Як легко вибрати подарунок на 8 березня

dyvys.info1

Жіночий день для багатьох чоловіків чомусь завжди настає несподівано.

*промоція

Свято наближається

Хоча це свято щорічно відзначається на початку березня, купівля подарунків найчастіше відбувається спонтанно і в останній момент. Мало хто готується до цієї події заздалегідь – складає список прекрасних дам, яких потрібно привітати, і визначає суму можливих витрат. В результаті, починається звичайна передсвяткова метушня з біганиною по магазинах у пошуках подарунків і головне завдання цього марафону – купити потрібну кількість презентів і ні про кого не забути, бо часу на ретельний вибір вже не залишилося.

Сучасному чоловікові належить привітати не тільки кохану. Перелік тих, кого необхідно обдарувати, значно ширше. Мама, донька, сестра, колеги по роботі, і нарешті, улюблена теща – всі вони чекають приємних сюрпризів. Тому чоловікам досить складно визначитися з вмістом подарунка.

Важлива новина для чоловіків

Абсолютна більшість жінок із задоволенням приймуть в дар косметику. Інтернет-магазин MAKEUP підготував для вас найкращі ідеї подарунків, якими ви можете скористатися прямо зараз, не виходячи з дому.

На сторінках цього сайту представлена ​​оригінальна парфумерія, декоративна косметика бездоганної якості, ефективні засоби для догляду за шкірою і волоссям, сучасні прилади для укладання волосся (плойки, фени, випрямлячі). Представницям прекрасної статі дуже важливо отримати такий презент, яким вони будуть користуватися для створення власного образу і ця річ повинна належати їм особисто.

Тепер визначимось, як із запропонованих ідей вибрати кращий варіант в кожній категорії:

  • Парфуми. Аромати легко підібрати, якщо вам відомі уподобання жінки, адже у багатьох є кілька улюблених варіантів, якими вони постійно користуються. Брюнеткам зазвичай подобаються східні аромати, рудим – композиції з яскравим звучанням ягід, а блондинкам – солодкі фрукти, квітково-цитрусові мотиви.
  • Декоративна косметика. Чоловіки з побоюванням ставляться до цих товарів, стверджуючи, що вони в них абсолютно не розуміються, але роблять це даремно, бо тут немає нічого складного. Туш, велика палетка тіней, прозора пудра, що розмістилися в елегантній косметичці будуть з вдячністю прийняті.
  • Подарункові набори. У такий комплект входять 2-3 продукти для догляду за шкірою, волоссям, а також дезодоранти, духи. Переваги – доповнюють дію один одного, наділені загальним ароматом, упаковані в подарункову коробку.

Не відкладайте придбання подарунків на передсвяткові дні, а краще в спокійній обстановці, не поспішаючи, підберіть для улюблених жінок сюрпризи. Не треба дарувати тільки квіти. Приблизно 50% чоловіків цим і обмежуються. Букет – це прекрасна прелюдія до подарунка, його ніжне обрамлення, але навіть такою яскравою, запашної обгортки недостатньо для справжнього святкового сюрпризу. Кожній жінці буде приємно отримати в подарунок косметику і парфумерію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: