Дрогобич очолив рейтинг прозорості великих міст України

drogobych-4-696x392
Фото з відкритих джерел

Рейтинг було розроблено аналітиками антикорупційної організаціії Transparency International Україна.

Рейтинг було розроблено аналітиками антикорупційної організації Transparency International Україна.

Відтак, місто Дрогобич із результатом 86,9 бала посіло перше місце у рейтингу прозорості серед 100 найбільших міст України.

Друге місце посів Маріуполь (81,1), третє - Вінниця (76,03), четверте - Дніпро (70,26), за ними розмістились Житомир (67,83) та Покров (66,55), на п'ятому і шостому місці, відповідно. У топ-10 також опинився Львів, який набрав 65,15 балів і посів 7 сходинку.

Останню позицію, із сумарним результатом 8 балів, посіло місто Новомосковськ.

Нагадаємо, у 2017 році Дрогобич у цьому ж рейтингу посів 10 місце, із сумарною кількістю 46,2 бала, у квітні 2018 року Дрогобич, поступившись лише місту Львів, піднявся на 2 місце, а вже у серпні очолив рейтинг 100 найпрозоріших міст України.

Додамо, що Transparency International Україна є представництвом глобальної антикорупційної мережі Transparency International, яка працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: знизити рівень корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Організація розробила власну методологію на основі методології Transparency International Slovensko, яка включає оцінку прозорості закупівель органів місцевого самоврядування, доступності інформації для громадян та реагування влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: