Під Луцьком автомобіль збив на смерть відомого журналіста

івапролд
Фото: відкриті джерела

Відомий луцький журналіст Юрій Яцюк загинув у страшній аварії, що трапилася ввечері 8 березня у селі Струмівка Волинської області. Чоловік потрапив під колеса легковика Volkswagen Golf.

Інша жінка опинилась у лікарні.

Про це повідомили у поліції Волинської області.

Трагедія трапилася ввечері. За кермом легковика перебував 50-річний лучанин. Водій допустив наїзд на двох пішоходів, які переходили проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Обидва жителі обласного центру.

Заступник начальника відділу розслідування ДТП ГУНП у Волинській області Анатолій Білан розповів, що на місці аварії знайшли жіночу сумку. Вочевидь, вона належить постраждалій, яка переходила дорогу разом з Юрієм Яцюком. У сумці – паспорт на ім'я Стрільчук Галини Василівни.

Дружина загиблого Ольга Яцюк розповіла, що бачилася з чоловіком лише вранці. Привітав зі святом і сказав, що йде на похорон колеги Романа Флішаровського. Казав, що планує на кладовищі побувати на могилі батька. "Більше я його не бачила".

57-річний журналіст загинув на місці події, інформує 24 канал, а 40-річну жінку госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні. Вони поверталися з похорону журналіста Романа Флішаровського, який помер 7 березня.

Водій авто розповів, що його засліпило зустрічне світло і він не впорався з керуванням.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Досудове розслідування триває.

Більше дивіться у сюжеті ТРК Аверс:

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: