Львівські депутати знову заборонили нічну торгівлю алкоголем

IMG_0516

Депутати Львівської міської ради затвердила ухвалу про заборону торгівлі алкоголем у нічний час, передає кореспондент Дивись.info.

Депутати Львівської міської ради затвердили ухвалу про заборону торгівлі алкоголем у нічний час, передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з ухвалою йдеться про заборону роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) у магазинах та кіосках з 22 год. і до 10 год.

Нагадаємо, що така заборона у місті діє з 2010 року. Втім, вона оскаржувалася Антимонопольним комітетом.

«Відповідний нормативно-правовий акт діяв у Львові. Ми його приводимо у відповідність до чинного законодавства і, так би мовити, на вимогу Антимонопольного комітету. Він пройшов регуляторну процедуру», – пояснила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Як додала директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич відповідно до нового законодавства, таке рішення належить до компетенції міської ради.

Як розповіла Ірина Кулинич, боротися із несанкціонованою торгівлею будуть за уже відпрацьованою схемою. Районні адміністрації, спільно з муніципальною вартою та поліцією проводитимуть рейди магазинами, а складені про порушення протоколи скеровуватимуть до ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: