Бійцям-добровольцям з Львівщини виплатять одноразову допомогу

IMG_4466

До Дня Добровольця новітні українські герої Львівщини отримають винагороду.

Відповідне звернення депутата Львівської облради від фракції «Громадянська позиція» Уляни Дорош сьогодні, під час пленарного засідання, підтримало 63 обранці.

«Винагороду у розмірі тисячу гривень отримають 235 бійців-добровольців, які визнані на офіційному рівні та проживають в області. Розуміємо, що жодні гроші не компенсують їхнє здоров'я та тривогу рідних але, тим не менше, робимо усе для того, щоб інтереси захисників були відстояні на гідному рівні. Дякую колегам-депутатам за підтримку», - прокоментувала рішення облради Уляна Дорош. Вона також наголосила: детальну інформацію можна отримати у департаменті соціального захисту населення ЛОДА.

«В Україні 14 березня цього року відзначатиметься День українського добровольця. Ця дата встановлена 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги й турботи до учасників добровольчих формувань та для підтримки ініціативи громадськості.

У зв’язку із відзначенням цієї дати, від імені депутатської групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО у Львівській обласній раді» та від себе особисто, звертаюся до Вас вдруге із проханням посприяти в наданні вищезазначеній категорії мешканців Львівщини одноразової адресної допомоги в розмірі 1000,0 гривень –  як подяки за жертовне служіння українському народові.

Станом на 20 лютого 2019 року, на території Львівської області налічується 235 визнаних бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України.

Сподіваюся  на належний розгляд цієї ініціативи та прийняття відповідного рішення, про що прошу повідомити мене в установленому порядку», - йдеться в тексті звернення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: