Добровольців Львівщини відзначать Лицарськими хрестами

630_360_1484807902-3127

У четвер, 14 березня, з нагоди Дня українського добровольця у Львівській національній філармонії відбудеться церемонія нагородження «Лицарський Хрест Добровольця Львівщини».

Про це повідомили сьогодні, 12 березня, у межах прес-конференції.

Церемонія нагородження «Лицарський Хрест Добровольця» - це захід національного рівня, на якому вшановують Добровольців з усієї України.

«Ця церемонія - чудова можливість для волонтерів, громадських активістів, представників влади та в цілому громади Львівщини висловити свою вдячність та шану Героям Добровольцям. Щиро запрошуємо долучитись до нашого заходу, адже спомини про Народних Героїв Добровольців мають закарбуватися в народній пам’яті назавжди», - зазначила режисер та ведуча Церемонії нагородження «Лицарський Хрест Добровольця» Оксана Тунік-Фриз.

Відтак, під час заходу буде нагороджено 20 добровольців з Львівщини, 5 з яких вшановуються посмертно.

Зазначимо, що Ордени загиблих Героїв, в межах заходу, отримають родини добровольців.

Організатори наголошують, що церемонія нагородження «Лицарський Хрест Добровольця Львівщини» відбуватиметься і надалі для того, щоб відзначити кожного Героя.

Загалом, станом на 20 лютого 2019 року, на території Львівської області налічується 235 визнаних бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України.

Захід розпочнеться у Львівській національній філармонії 14 березня о 18:00 год. Вхід вільний.

Організатори заходу - Софія Федина, Юлія Слободян, БФ «Солдатські матері» за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: