Кривоноса призначено заступником секретаря РНБО України замість Гладковського — ЗМІ

1551896129-2985

Протягом півгодини очікується поява Указу президента. 

Сергія Кривоноса призначено заступником секретаря РНБО України. Про це Українському мілітарному порталу стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала висуванця від партії «Воїни АТО» Сергія Кривоноса кандидатом у президенти України 5 лютого.

Сергій Кривонос до цього був першим заступником Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кривонос на час виборчої кампанії пішов у відпустку, оскільки висунув свою кандидатуру на пост президента України від партії “Воїни АТО”.

Кривонос, за його особистими свідченнями, був у конфлікті з Начальником Генерального штабу та Командувачем ССО, оскільки відстоював власну концепцію розвитку Сил спецоперацій. Зрештою, як розповідав сам Кривонос, вона і була підтримана Порошенком.

Раніше посаду заступника Секретаря РНБОУ займав Олег Гладковський. Президент звільний його з посади після оприлюднення журналістами фактів, які свідчать про можливу участь екс-посадовця у корупційних схемах в закупівлях оборонних підприємств.

У розслідуванні журналістів програми Bihus.info говорилося, що заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його син Ігор з одним і чинний директор "Укроборонпрому" Павло Букін є учасниками схеми по розкраданню в оборонному комплексі України.

Розслідувачі стверджують, що заступник секретаря РНБО Олег Гладковський є близьким другом президента, а ще один учасник схем Віталій Жуков, який звільнився з "Укроборонпрому" в 2014 році, мав доступ до графіка виробництва і потреб заводів і домовлявся про ціну.

Тоді в "Укроборонпромі" заявили, що журналістське розслідування містить маніпуляції. А інформація про причетність Гладковського і керівництва концерну до розкрадань взята з закритих даних кримінальних справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: