Купи зустріч - допоможи Україні: у Львові триває благодійний аукціон

36176476_1741125752601602_3357778678661513216_n
Фото: Facebook/Dzherelo Centre

Мета цьогорічного аукціону – допомогти навчально-реабілітаційному центру «Джерело».

Мета аукціону – допомогти навчально-реабілітаційному центру «Джерело».

Нагадаємо, навчально-реабілітаційний Центр "Джерело" надає послуги для дітей та молоді з особливими потребами і дітей з групи ризику в Україні. Цей комплекс послуг включає консультації, денний догляд, реабілітаційні програми, які забезпечуються висококваліфікованою командою фахівців у співпраці з батьками.
Центр діє вже більше 25 років і допоміг у реабілітації понад 7 000 дітей та молоді з важкими особливостями розвитку. Щодня на програмах там перебуває більше 200 дітей та молоді.
«Джерело» стало моделлю для розвитку подібних установ і в інших містах України. Приміщення Центру побудоване та обладнане за європейськими стандартами доступності для осіб на інвалідних візках. А діяльність центру фінансується на 65% із міського бюджету Львова, решту коштів - жертвують небайдужі благодійники.

Відтак, цьогоріч для потреб «Джерела» планують зібрати 300 000 грн. Тому без активної участі львів'ян не обійтись. Для збору коштів ініціатори аукціону виставили на "продаж" зустрічі з відомими українцями. Допомогти просто – перейти за цим посиланням, і під фотографією людини, з якою хочете піти на зустріч, залишити коментар, де потрібно вказати суму, яку ви готові виділити на благодійність. Але нагадаємо, що ваша сума повинна бути більшою за суму попередньої людини, яка залишила коментар. Торги триватимуть до 26 березня.

Своєрідними лотами цьогоріч стали: соліст гурту "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, лідер і вокаліст рок-гурту "Беz обмежень" Сергій Танчинець, співак Павло Табаков, ініціаторка благодійного аукціону "Купи зустріч - допоможи Україні" Ірна Снітинська, співачка Оксана Муха, перекладачка й колумністка Дивись.info Марта Госовська тощо.

Нагадаємо, що пропонована ставка та вартість лоту - це не оцінка людини чи зустрічі, а благочинна пожертва на потреби навчально-реабілітаційного центру "Джерело".

Втім, на сторінці аукціону у Facebook небайдужі львів'яни пропонують виділити кошти, не беручи участь у аукціоні. Зробити це можна, перерахувавши відповідну суму на рахунок центру "Джерело".

Банківські реквізити в Україні:

р/р 2600153682 у ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» Київ
МФО 380805
ЗКПО 25561596
із приміткою «благодійна пожертва»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: