Львівщина продовжуватиме співпрацю зі Світовим банком

630_360_1545153813-165

Сьогодні, 12 березня, львівські чиновники зустрілись з куратором програми Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» Давидом Егіашвілі, аби узгодити напрями подальшої співпраці.

Під час розмови очільник області наголосив на актуальності Програми та акцентував увагу на доцільності поширити реалізацію Програми на всю область.

«Львівщина не одразу стала учасником програми, але це - позитивний досвід, який дозволяє нашому регіону бути успішним.  Спільна робота у чітких часових межах та виконання світового рівня завдань наближає нас до ефективного управління земельними ресурсами. Було би корисним поширити цей проект на територію всієї Львівської області, а також продовжити його в часі», - повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Відомо, що Давид Егіашвілі своєю чергою відзначив успіхи Львівщини у реалізації проекту.

«Вкрай важливо, аби Україна отримала підтримку у сфері управління земельними ресурсами. Спрощення усіх процедур – невід’ємна частина аудиту земель та їх раціонального використання. Окрім того, управління земельними ресурсами має відбуватися на місцевому рівні. Місцеві громади таким чином зможуть брати активну участь у керуванні ресурсами та наповненні своїх бюджетів», - наголосив Давид Егіашвілі.

В межах зустрічі також порушили питання організації семінару-навчання та обміну досвідом із фахівцями Світового банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: