У Львові стартує освітній проект для студентів-біотехнологів

w1

«Компанія Ензим» започаткувала освітній проект для студентів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології НУ «Львівська політехніка».

У межах проекту студенти зможуть пройти навчання в інноваційній лабораторії компанії.

На базі R&D-лабораторії підприємства студенти ознайомляться з новітніми технологіями та розробками нових продуктів у галузі біотехнології. Проект включає низку лекційно-практичних занять від технологів та наукових співробітників «Компанії Ензим».

«Компанія розвиває новий напрямок – біотехнології, і передусім мета нашого проекту – це спроба виростити прогресивних молодих фахівців та залучити талановитих студентів профільних спеціальностей до роботи у нашій компанії, – коментує HR-менеджер «Компанії Ензим» Яна Мричко.

Проект триватиме більше місяця. Студенти відвідуватимуть заняття на підприємстві у супроводі мікробіологів та дослідників компанії.

Перша лекція у межах проекту відбудеться у середу, 13 березня на кафедрі технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології НУ «Львівська політехніка».

До слова, минулого року «Компанія Ензим» підписала угоду про співпрацю з університетом «Львівська політехніка», що передбачає спільні наукові дослідження на базі підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: