Львівська облрада підтримала ініціативу про незалежний аудит «Укроборонпрому»

IMG_4468

Львівська облрада прийняла Звернення до голови Верховної Ради України та народних депутатів України щодо забезпечення заходів із реформування у сфері оборони та посилення контрольних повноважень ВРУ над сектором безпеки і оборони держави.

Про це передає «Четверта Студія».

Як йшлося у тексті звернення, незважаючи на пріоритетність питання національної безпеки у внутрішній зі зовнішній політиці України,загрози безпеці нашої держави та добробуту її громадян стали ще більш драматичними, адже неможливо захиститись від зовнішніх загроз, коли роблять спроби підірвати засідання національної безпеки всередині країни.

Найбільш очевидним свідченням того, що внутрішній ворог нашої держави здатний зруйнувати обороноздатність українських військ та всі зусилля України в напрямі до європейської спільноти.

Ще більше розчарування викликає той факт, що актуальна внутрішня політика держави у сфері національної безпеки виявилась не здатною ефективно відреагувати на факти потенційних зловживань у роботі підприємств Державного концерну «Укроборонпром» та Державної компанії «Укрспецекспорт».

«Враховуючи наведене та з метою унеможливлення зловживань у сфері оборони, зменшення внутрішніх загроз національної безпеки, ми, депутати Львівської облради, просимо:

Провести якомога швидше розслідування стосовно розкрадань у ДК “Укроборонпром” та притягнути винних до відповідальності.

Провести незалежний міжнародний аудит ДК “Укроборонпром” і комплексну ревізію всіх контрактів.

Забезпечити ефективне й прозоре управління у сфері оборонного комплексу», – йдеться у документі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: