Які тренди дизайну інтер'єру у львівських квартирах будуть цього року

Astoria-Hotel-Lwow
Astoria Hotel lviv

Якщо ви стали власником нового житла, або плануєте освіжити свою квартиру, додати нових барв та яскравих акцентів у своє помешкання, то радимо прислухатись до порад експертів, які зібрала ІА Дивись.info.

Матеріал створено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Тож, пропонуємо вашій увазі кілька основних трендів в дизайні інтер'єру 2019 року.

Кольори

Фото: interior-design-home-tumblr.com/trendir.com/dezeen.com

  • Зелений

Зелений відтінок допомагає налаштуватися на серйозний лад, а також сприяє розумовому відновленню. Ці спокійні тони синонімічні релаксу і природі. Саме ці якості зробили зелений таким популярним вибором.

  • Класичний чорний

Цей благородний відтінок прийде на заміну популярному в 2018 сірому. Світильники, меблі, предмети домашнього декору — будь-що із цього можна обрати в чорному кольорі й тим самим анітрохи не прогадати.

  • Живий корал

Головний колір 2019 року «живий корал» прекрасно доповнить сірі, смарагдові, кобальтові кольори. У поєднанні з білими, блакитними і бірюзовими квітами він створить життєрадісний середземноморський інтер’єр.

Стиль

Фото: studio57.by/riccardohaiat.com/carribeanpic.com

  • Хай-тек

Для цього стилю характерні велика кількість світла, простота в деталях, відсутність яскравих кольорів і вигадливого декору, використання металу, пластику, скла. Пріоритет віддається функціональної побутової техніки, а не милим серцю штучок.

  • Лофт

Стиль промислового дизайну, провокаційний і демократичний одночасно, включає в себе грубі деталі та простоту. Для цього стилю характерні відсутність обробки стін і стель, дерев'яна або кам'яна підлога, великі вікна, велика кількість точкового світла, проста і недорога меблі.

  • Скандинавський стиль

Стилістика передбачає використання холодних відтінків. Світло, дерев'яні або мармурові елементи підкреслюють енергію нордичного характеру і своєрідну "дикість" стилю.

Елементи декору

Фото: apartmentnumber4.com/

  • Рослини

У 2019 році особливою популярністю користуватимуться рослини з візерунчастим листям. Не суттєво на живі чи штучні кімнатні рослини паде вибір. Головне, аби штучні були якісними й виглядали максимально природно.

  • Простота в деталях

Цьогоріч позиції мінімалізму лише зміцняться. Особливо це стосуватиметься оформлення кухні та вітальні.

  • Натуральні тканини

Це можуть бути подушки, панно, ковдри. Стиль не обов'язково має бути скандинавським: тканинні вироби впишуться в будь-який інтер'єр.

Джерела: Gazeta.ua, 2019.pp.ua, Термес.

Нагадаємо, у Львові триває будівництво нового ЖК «Львівська Мрія» на вул. Під Голоском. Тут вже збудовано кілька поверхів, а здати нове житло в експлуатацію планують 2020 року. За планом тут буде 16-поверховий будинок на дві секції.

Будинок матиме бетонний каркас, а заповнення та міжкімнатні стіни будуть цегляними. Тут використовують червону повнотілу цеглу. Цей матеріал вважається найбільш екологічним, крім того він добре утримує тепло та забезпечує хорошу шумоізоляцію. За даними будівельної компанії, будинок здаватимуть мешканцям з поштукатуреними стінами, цементною стяжкою під «чисту» підлогу, двоконтурним котлом (димохідна система Schiedel QUADRO), та розведенням труб по квартирі під стяжкою (здається в робочому стані), лічильниками газу, води, електроенергії, мідною електропроводкою до розвідної коробки у квартирі, виводами під сантехніку та каналізацією. У помешканнях встановлять металопластикові вікна та сталеві двері. За проектом, мешканці отримають вже засклені балкони, сучасні домофони та два безшумних ліфти (один із них – вантажний, розрахований на 1000 кг). А поряд із будинком розташується підземний паркінг.

Усі деталі проекту та фото з будівельного майданчика дивіться тут.

*Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла.

ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”.

ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

 Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11 вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: