Львів прийматиме Світовий конгрес з індивідуальної психології

lviv1
Фото з відкритих джерел

Влітку 2020 року Львів вперше прийме Міжнародний конгрес індивідуальної психології.

У ЛМР повідомляють, що кожні 3 роки подія збирає фахівців з усього світу, щоразу — в іншій країні, для обміну досвідом та обговорення важливих питань розвитку сфери. Організовує захід Міжнародна асоціація індивідуальної психології.

Відтак, повідомляється, що проведення заходу у Львові було ініційовано Українською спілкою психотерапевтів — президентом спілки і Почесним Амбасадором Львова Олександром Фільцом та керівником напряму індивідуальної психології за Альфредом Адлером УСП — Зоряною Кошулинською.

"10 березня у Львові відбувся круглий стіл за участю іноземних гостей, місцевого організаційного комітету та представників Львівської міської ради. Під час зустрічі обговорювали можливе місце проведення, джерела фінансування та інші умови майбутнього конгресу", - йдеться у повідомленні.

«Львів має досить сильне та активне професійне середовище у сферах психоаналізу та психотерапії. І, власне, це стало однією з основних передумов обрання його як місця проведення конгресу, — зазначає Андрій Павлів. — Завдяки події такого рівня, наше місто отримає подвійну вигоду, адже це і розвиток професійного середовища, шляхом обміну досвідом з фахівцями світового рівня, і міжнародна промоція Львова», — повідомляє директор Львівського конференц-бюро Андрій Павлів.

Очікується, що подію відвідають близько 500 іноземних фахівців та гостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: