У Бродах, в нових казармах, відсвяткують новосілля 250 воїнів-авіаторів (фото)

IMG_4848

Сьогодні у Бродівському гарнізоні ввели в експлуатацію дві казарми покращеного типу. В урочистостях взяв участь міністр оборони Степан Полторак.

Обидві будівлі призначені для контрактників 16-ої окремої бригади армійської авіації «Броди».

Будівництв відбувалося рекордними темпами. 30 березня 2018 року було укладено угоду з переможцем відкритих торгів ПП «Енергоекосервіс». Загальна вартість робіт становила майже 32 мільйони гривень.

Нові казарми двоповерхові, покращеного планування. Фактично це гуртожитки, збудовані за сучасними технологіями. Із простими житловими приміщеннями, розділеними на двокімнатні блоки. У кожному блоці є душова кімната і туалет. Кімнати обладнані ергономічними меблями: ліжко з двостороннім ортопедичним матрацом «літо-зима», для кожного передбачено дві шафи для особистих речей. До речі, дизайн меблів створювали з урахуванням побажань військовослужбовців.

На кожному поверсі кухня з індукційними плитами та мікрохвильовками. У побутових кімнатах – пральні машини, сушарки, місця для прасування. У кожному блоці проживатимуть 10 військовослужбовців – по п’ятеро у кімнаті.  Кожна казарма розрахована на 125 осіб. Відповідно у двох спорудах 250 авіаторів відсвяткують новосілля.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: