У Львові відбулись урочисті заходи з нагоди Дня українського добровольця.

5c52789bc8dc1e3c26b147975dc6ca871423475998

Сьогодні у військовій частині А0284 80-ї окремої десантно-штурмової бригади відбулись урочисті заходи з нагоди Дня українського добровольця.

У ЛМР повідомляють, що для воїнів, які першими взяли до рук зброю та пішли на фронт, це уже щорічна традиція зустрічатися разом.

"Доброволець — це та людина, яка, бачачи твій стан, сама пропонує допомогу. Це найбільш цінні люди, які без зобов’язання, без запрошення приходять і просто роблять. Але це велика відповідальність — нести це обличчя такої справжньої людини. Дякую Вам. Дай Боже, щоб ось ці новини про те, що знову сьогодні хтось загинув, хтось пішов від нас — були останніми повідомленнями. Думаю, ми всі з вами мріємо про це кожен раз, коли чуємо такі новини. І ось відтоді, напевне, кожне свято буде з набагато більшим емоційним піднесенням. Також від громади міста хочу привітати і нагородити деяких бійців", — повідомила радник міського голови Львова Олена Пасевич.

Відтак, за особисту мужність, сумлінне виконання службових обов’язків і бойових завдань для захисту територіальної цілісності і незалежності держави, та з нагоди Дня українського добровольця, подяки від громада міста отримали:

— Назар Дубик, рядовий стрілець батальйону «Чернігів», доброволець батальйону «Чернігів» з липня 2014 року до травень 2015. Воював у Станиці Луганській.

— Андрій Каратник парамедик, доброволець медичного батальйону «Госпітальєри» з січня до жовтня 2015 року, рятував життя бійців в найгарячіших точках: Широкіно, Пісках та шахті Бутівка.

Додамо, у Львові бійцям-добровольцям виплатять по 1 тис. грн. матеріальної допомоги. Одноразову виплату отримають 58 бійців-добровольців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: