Відчути себе королевою: у Львові для жінок у складних життєвих обставинах організують свято краси

holiday1

Свято відбудеться у суботу, 16 березня, о 12 у Народному домі, що на вулиці Широка, 1.

Свято відбудеться у суботу, 16 березня, о 12 годині у Народному домі, що на вулиці Широка, 1.

Свято Краси організовують для близько 25 львів'янок, підопічних Благодійного фонду "Анна-Марія": це жінки з інвалідністю чи важкою хворобою, також з малозабезпечених чи багатодітних сімей.

«На превеликий жаль, є категорія людей, які про свято краси навіть не думають, можливо мріють десь глибоко в душі про день для себе, про похід до салону краси чи хоча б навіть святковий макіяж і манікюр. Чому так? Бо не навчили, що себе треба любити, поважати! Бо є різні життєві обставини, на які потрібен час, сили, енергія і на себе кохану просто не вистачає. Є багато але... які можна виправити», - повідомляють організатори.

Отож, у цей день над львів'янками будуть "чаклувати" справжні професіонали індустрії краси. Завдяки цьому жінки зможуть хоч на один день відволіктись від буденних проблем та відчути себе справжньою королевою.

Окрім таких приємних для жінок б'юті процедур, для львів'янок також у цей день організують культурну програму - тренінг від психолога, фотосесія та похід у музей І. Франка.

Співорганізаторка заходу Христина Сороковська повідомляє, що на заході будуть працювати близько двадцяти волонтерів, які відповідатимуть за організацію іншої частини свята, позаяк окрім жінок, на святі очікують майже 30 їхніх діток. Відповідно для малечі волонтери приготували святкову програму.  Оскільки свято буде протягом цілого дня, небайдужих львів'ян закликають допомогти у цьому заході та створити свято жінкам. Організатори повідомляють, що на події будуть потрібні перекуси у вигляді фуршетних закусок, солодощів до кави, тощо. Окрім цього, просять зголоситися львів'ян, які можуть допомогти із організацією фотозони та транспорту. А також нагадаємо, що можна пожертвувати кошти на офіційний рахунок фонду.

"Також хочемо жінкам зробити невеличкі подарунки: можливо якусь косметику, чи засоби гігієни, чи аксесуари.

Будемо вдячні за вашу фінансову підтримку, адже дуже багато затратних дрібниць маємо, через які набігає завжди значна сума", - закликають організатори події.

ОФІЦІЙНИЙ РАХУНОК ФОНДУ
ПАТ “Приватбанк”
р/р 26007053731153
МФО 325321
ЄДРПО 41024159
Призначення платежу: “Благодійний внесок”
Також зробити пожертву можна на сайті фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: