Громадським організаціям виділили понад 90 тисяч на проекти поводження з відходами

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі «Поводження з відходами», яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням виконкому, з бюджету міста буде виділено 92 600 гривень для ГО «Нуль відходів Львів» та Міжнародного благодійного фонду «Коровай» на реалізацію їхніх проектів.

Як пояснив в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Сергій Сало, проект громадської організації «Нуль відходів Львів» передбачає встановлення компостерів для чотирьох будинків ОСББ, залучення мешканців до компостування харчових і побутових відходів. А в межах другого проекту, «Життя без пластику», для вчителів початкових класів та вчителів природничих наук проводитимуть тренінги про те, як зменшити використання пластику, замінити його іншими матеріалами, що менш негативно впливають на довкілля.

На встановлення сміттєвих компостерів для чотирьох будинків ОСББ виділять 61 600 гривень, а на проект «Життя без пластику» – 31 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: