Львів'янам нагадують: у ніч на 18 березня не буде прямого доїзду до Головного вокзалу

IMG_1691

У неділю, 17 березня, з 18.00 год проводитимуться роботи з ремонту дорожнього покриття площі біля Головного вокзалу (ліва частина пл. Двірцевої).

Відтак, у ЛМР повідомляють, що у зв’язку з проведенням цих робіт, буде відсутній прямий доступ проїзду до вокзалу.

Роботи триватимуть впродовж ночі. Мерія закликає мешканців, та гостей з інших міст, які в цей час їхатимуть на вокзал, звернути увагу на перекриття площі у зв’язку з ремонтними роботами, та спланувати свій час прибуття на вокзал з врахуванням відсутності можливості прямого доїду до вокзалу.

"У зв’язку із проведенням ремонту дорожнього покриття у сквері на пл. Двірцевій (з лівої сторони площі), в неділю, 17 березня, з 18.00 год і до 08.00 год 18 березня, буде перекрито частину площі Двірцевої (ліва сторона, в напрямку від вокзалу до вул. Городоцької).

Приватний транспорт не матиме змоги зупинятися на цьому відрізку і «працюватиме на розворот». Для забезпечення громадського порядку та сприяння оперативному проведенню ремонтних робіт, працюватиме «Муніципальна варта». Щоб не створювати перешкод для проїзду ремонтної техніки, в разі паркування приватних машин біля місця ремонтних робіт, їх евакуйовуватимуть", - йдеться у повідомленні.

Автобуси міжнародного сполучення матимуть доступ заїзду на автовокзал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: