На Погулянці хочуть збудувати будинок. Мешканці проти

dsc5092-b4077abe6cc32ce72e1a7b86d4b40b65

Виконавчий комітет Львівської міської ради виключив з порядку денного питання щодо погодження будівництва житлового будинку на вул. Погулянка, передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради виключив з порядку денного питання щодо погодження будівництва житлового будинку на вул. Погулянка.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Проектом рішення виконкому пропонувалося видати громадянину Р.Савіцькому містобудівних умов та обмежень на будівництво зблокованого житлового будинку на вул. Погулянка, 6, 8, 8-А. Втім, через протести мешканців прилеглого будинку питання виключили з порядку денного.

Як заявила представниця місцевих мешканців будівництво, яке вже розпочалося призвело до появи тріщин у сусідньому будинку на вул. Олександра Олеся, 9.

«Було проведено експертне дослідження, яке показало, що будинок на вул. Олександра Олеся, 9 руйнується саме через будівництво на вул. Погулянка. Подальші будівельні роботи можуть призвести до присідання фундаментів сусідніх будинків. Такі руйнування можуть стати незворотними, а сам будинок на вул. Олександра Олеся може взагалі стати непридатним для проживання. Ми спілкувалися з забудовником ще кілька місяців тому, він сказав, що жодних робіт припиняти не збирається, а максимум, що може зробити, – це побудувати підпірну стіну. Але ми провели експертне дослідження, яке показало, що підпірна стіна не забезпечить потрібну опору», – заявила представниця мешканців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: