Суд призначив засідання щодо виправлення одруків у вироку Януковичу

78A42BA7-A648-448E-9A67-BFF6671BC4FA_cx0_cy4_cw0_w1023_r1_s

Оболонський районний суд міста Києва призначив на 20 березня засідання щодо виправлення описок та роз’яснення рішення суду у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Про це повідомила прес-секретар судової інстанції Інна Свинаренко, передає УНН.

«Справа була направлена до Київського апеляційного суду, була визначена колегія, яка вирішила, що все-таки необхідно, щоб ми (Оболонський райсуд – ред.) спочатку розглянули питання про виправлення описок, а потім, за результатами розгляду, направили назад до суду апеляційної інстанції», – зазначила Свинаренко.

Вона повідомила, що розгляд заяв Оболонським райсудом про виправлення одруків та про роз’яснення рішення суду призначений на 20 березня на 9 годину ранку.

Як повідомлялося, Київський апеляційний суд повернув матеріали справи щодо державної зради колишнього президента України Віктора Януковича в Оболонський районний суд столиці для розгляду заяв про виправлення описок і роз’яснення вироку.

Зокрема захист екс-президента просить виключити з мотивувальної частини вироку посилання на обставину, що пом’якшує покарання Януковича: вчинення злочинів під впливом залежності від представників влади Російської Федерації.

Крім того, захист просить виправити у резолютивній частині вироку суму процесуальних витрат, які підлягають стягненню з Януковича з 98 561 грн 20 коп. на 58 521 грн 20 коп.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: