У Києві відбувся міжнародний кліматичний страйк (фото)

im-strike4
Фото: ecoaction.org.ua

У п'ятницю, 15 березня, у Києві відбулася акція молоді “Планети Б не існує” за збереження клімату та перехід України на 100% відновлювані джерела енергії.

Про це з посиланням на центр екологічних ініціатив "Екодія" повідомляє Еспресо.TV.

Зазначається, що подія відбулася в рамках Глобального кліматичного страйку за майбутнє, який у цей день проходить одночасно у більш ніж 100 країнах світу.

Відтак, зазначається, що молодь прийшла до Міністерства енергетики із гаслами “У нас нема планети Б – нам потрібне ВДЕ (Відновлювальні джерела енергії, - Ред.)!”, “Страйкуй, кохай – клімат захищай”, “Вугілля, нафта, атом, газ – тут обійдемось без вас!”.

Фото: ecoaction.org.ua

Активісти вимагали від уряду звернути увагу на проблему зміни клімату та розпочати активні дії, щоб запобігти їй та утримати глобальне потепління на безпечному рівні.

“Я хочу, щоб більше людей зрозуміли, що зміни клімату – це не щось таке, що відбувається десь далеко. Це відбувається з нами зараз, і цю проблему ми повинні вирішувати. Бо потім може бути надто пізно. Ті процеси, які запущені зараз, скоро вже не можна буде зупинити. Через зміну клімату страждає флора і фауна нашої планети. Тому я прийшла сюди і вимагаю від уряду дій”, – повідомила активістка Ксенія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: