Відпочинок в Європі: найдешевші країни для подорожей

,PD0,PA0,PD1,P83,PD0,PBC,PD1,P83,PD0,PBD,PD1,P96,PD1,P8F.jpg.pagespeed.ce.E6nWwVtvH6

Використовуючи оцінки цін від національних і регіональних туристичних офісів і середні витрати на проживання, наводимо деякі найдешевші, але при цьому красиві країни Європи, де можна подорожувати, витрачаючи не багато грошей.

Але, не дивлячись на "розумні ціни", тут пропонується повний спектр різних речей, таких як мистецтво, розваги, їжа і т.д., інформує Цікавий світ.

Болгарія

У цій країні Ви можете знайти деякі з небагатьох пустельних пляжів, що залишилися в Європі. Якщо ви зацікавлені в архітектурі, історії або просто в прогулянці навколо незвичайних місць, то Болгарія для вас: від середньовічних міст, як Велико Тирново, до архітектурних перлин дев'ятнадцятого століття, як Копрівштіца або мусульманські села, що збереглися від Османської імперії.

Наприклад, національний лісопарк Странджа є перлиною, про яку знають не багато. Більш того, якщо уникати шикарних курортів і готелів, Ви виявите дивовижні ціни по всій країні. Одна ніч в середньому буде коштувати $ 64, а добові витрати - $ 35.

Литва

Литва займає в два рази більше території ніж Бельгія, проте, в Литві речі коштують наполовину дешевше. Сьогодні понад 80 кілометрів білих пляжів стають ідеальним вибором для відпочинку влітку. Туристичні агентства все частіше пропонують пакети для відвідування цієї країни. Але і поїздка самостійно - не найгірший варіант.

Прихованим скарбом є Шяуляй, п'яте за величиною місто, яке має чотирнадцять музеїв, привабливий вибір барів, і багато пам'яток архітектури з 20-х і 30-х років. Для гарного відпочинку на морі можна відвідати курортне місто Паланга.

Витрати складуть приблизно: $ 40 за ніч в нормальному готелі, і від $ 35 на інші витрати на добу.

Польща

Варшава, Польща

Більшість людей асоціюють Польщу з Краковом, але насправді існує набагато більше цікавих місць для відвідування. Наприклад, столиця Варшава дуже цікавою завдяки вражаючим радянським будівлям, змішаними з найсучаснішими ресторанами. Однак ціни давно вже не "радянські". Наприклад, Ви можете поїсти в одному з кращих ресторанів міста за вісім євро за блюдо, і в середньому заплатити 67 євро за ніч в готелі. Витрати в день можуть становити близько $ 40. У невеликих провінціях ціни залишаються нижчими.

Хорватія

Хорватія

Відома як "земля тисячі островів" і є улюбленим місцем європейців протягом багатьох років. З початку століття ціни в Хорватії значно збільшилися, але і слідом за ними сервіс і інфраструктура. Номер в хорошому готелі коштує близько $60 - $80, і $45 інші витрати.

Розраховуючись в "кунах" Ви будете економити значно більше грошей, ніж в будь-якому іншому аналогічному місці. На Адріатичному узбережжі можна знайти справжній рай для ентузіастів водних видів спорту. Крім того, нічне життя зростає завдяки різноманітності клубів, і це може стати альтернативою переповненій Ібіці.

Типовим казковим містом в Хорватії є Дубровник, але є і більш прості альтернативи, такі як Трогір, який також називають "Місто - музей" через високу концентрацію церков, палаців і веж.

Угорщина

Продукти в цій країні на 40% дешевші, ніж в середньому по ЄС. Були зареєстровані ціни на одяг на 25% дешевше ніж в інших країнах.

Місто, яке приваблює більшість туристів, це, звичайно, Будапешт, з його пам'ятниками і палацами, а також з атмосферою під впливом мистецтва, музики і незліченних культурних і розважальних заходів, що характеризують місто.

Румунія

Це також відносно недорога країна Європи, з цінами на продукти приблизно на 43% нижче, ніж в середньому по інших країнах. Номер в готелі - близько $ 65 за ніч.

Пам'ятки Румунії зосереджуються на природі, що прекрасно поєднується з архітектурою її міст. Зокрема країна має багату історію в супроводі цікавих мистецьких традицій, що виникли в великій мірі під впливом римської окупації в другому столітті, а також красиві замки. Хто ж не чув про замок Дракули?

Канарські острови

Канарський архіпелаг складається з семи островів: Тенеріфе, Гран Канарія, Феуртевентура, Ланзароте, Ла Гомера, Ла Пальма і Ел Єро. Найбільшим і найпопулярнішим островом є Тенеріфе.
Там завжди гарна погода, чисте море і такий незвичний чорний вулканічний пісок.

Тут можна забратись на найвищу точку Іспанії — третій за величиною у світі вулкан Тейде, який заввишки у 3718 м. Тут можна побачити унікальне Драконове Дерево.

Вірменія

virmenia_title

Вірменії є що показати подорожуючим. Приблизні ціни: кебаб або хачапурі коштують 1 долар, щільний обід в звичайному кафе – близько 3 доларів. Середній рахунок у ресторані – близько 4-5. У Єревані цілком можна знайти недорогі готелі з двомісними номерами по 30-40 доларів або зняти квартиру за 25-30 доларів на день.

Не дивлячись на те, що це найдешевші країни в Європі для відпочинку, це не означає що якість найгірша. Тут Ви добре проведете час і скучати не вийде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: