У Львові п’яний погонич карети зіткнувся з автомобілем

54279260_2019527305015698_4843879625555705856_n
Фото: патрульна поліція

Вчора, близько 20 години, на проспекті Свободи трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі карети з кіньми та автомобіля Lanos.

Про це повідомляє патрульна поліція.

Зі слів очевидців, керманич карети був в стані алкогольного сп’яніння та втік з місця ДТП. Екіпаж патрульної поліції почав пошуки карети. Невдовзі її виявили на вулиці Шевченка.

Чоловік, який керував даним гужовим транспортом, відмовився проходити перевірку на стан сп’яніння на місці, а тому його доставили до медичного закладу. Там висновок лікаря підтвердив, що 40-річний керманич карети перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні склали на чоловіка постанову за ч.3 ст.127 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин, які перебувають у стані сп’яніння). Також інспектори оформили всі необхідні матеріали ДТП.

Крім цього, патрульні знайшли громадянина, який вміє керувати гужовим транспортом. Встановили власника коней та доставили їх до неї.На данном изображении может находиться: на улице

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: