20 березня у Львові та області звучатимуть сирени

1027565-u-vinnitsi-lunatime-sirena--pereviryatimut-sistemi-opovischennya-scho-treba-robiti

20 березня, з 14:50 до 15:00, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області сигналами цивільного захисту.

Будуть увімкнені електросирени.

«Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Уривчасте звучання електричних сирен означає «Увага всім!». Почувши звучання електросирен негайно увімкніть радіоточки проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту 103,3 МГц, а телеприймачі перемкніть на канали: ефірного аналогового телебачення «Перший Західний» (57 канал); ефірного цифрового телебачення «UA: Львів». Та прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації», – повідомили у департаменті.

Для визначення рівня озвучення електросиренами території міст обласного значення та районних центрів проводитиметься електронне опитування мешканців області: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування: https://goo.gl/forms/amDCm9jhi2xJCyv62 та відповісти на декілька нескладних запитань.

«Звертаємо увагу, що доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15:00 години 20 березня до 24:00 години 25 березня поточного року», – наголосили в ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: