На пункті пропуску «Грушів-Будомєж» запровадять експеримент

DSC_3542_1537781922_613x408.41125_3_0

Львівська митниця та регіональне управління Держприкордонслужби відпрацьовують механізм, який дозволить пришвидшити перетин кордону з Польшею.

Про це під час апаратної наради у ЛОДА розповів начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук, передає кореспондент Дивись.info.

«Одним із способів пришвидшення перетину кордону є зміна послідовності контролю, для прикладу як це є по автобусах. Спочатку здійснюється паспортний контроль прикордонниками, потім ця інформація з їхніх баз даних передається до митниці, щоб уникнути дублювання і подвійного внесення інформації. Ми вирішили, що почнемо з Грушева і спробуємо це запровадити не лише по автобусах, але й по легкових автомобілях. Подивимося по часу, наскільки це пришвидшить перетин кордону. Якщо цей експеримент буде позитивний, будемо його впроваджувати і по інших пунктах пропуску», - пояснив Левко Прокіпчук.

Він додав, що лише восени 2018 року кабміном були внесені зміни в типову технологію пропуску, які дозволили змінювати послідовність здійснення контролю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: