Пограбування на площі Ринок: підозрюваний вже п’ять разів відбував покарання (фото)

11_dd6e1
Фото ілюстративне.

Вчора, вранці, на службовий планшет екіпажу патрульної поліції 2 батальйону надійшло повідомлення, що на площі Ринок пограбували людей.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Інспектори направилися на місце скоєння злочину та зустрілися з заявниками. Потерпілі розповіли, що до них підійшли невідомі, які спровокували конфлікт та заволоділи гаманцем одного з чоловіків. Одразу після цього зловмисники розбіглися у різні сторони. Крім цього, потерпілі повідомили, що в одного з грабіжників був ніж.

Офіцери передали опис злочинців усім екіпажам патрульної поліції та разом з заявниками розпочали пошуки. Через 3-4 хвилини, одразу декілька екіпажів знаходять осіб, які підпадають під орієнтування. Вони надсилають колегам фотографії, і на одній з них потерпілі впізнають свого нападника. Чоловіка встановлюють в базі даних, виявляється що він вже п`ять разів відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Після недовгих оперативно-розшукових дій, патрульні виявляють і другого ймовірного зловмисника. На місце події скеровують слідчо-оперативну групу. В чоловіків вилучили грошові купюри різних номіналів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: