Стартує прийом робіт на фотоконкурс «Весняне пробудження Карпат»

konkurs

Розпочинається прийом робіт на фотоконкурс «Весняне пробудження Карпат», організатором якого є Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна».

Для того, щоби подати заявку, потрібно зареєструватися на сайті, - повідомляють організатори.

На конкурс приймаються авторські фотографії, присвячені тематиці весни у Карпатах із зазначенням назви фото та місця зйомки. Від одного учасника приймається не більше трьох фотографій.

Роботи учасників конкурсу будуть розміщуватись на сайті Асоціації. Переможці конкурсу будуть визначені за результатами  інтернет-голосування.

«Надсилаючи заявку на конкурс, учасник підтверджує володіння правами на фотографію та надає право організатору конкурсу використовувати фото на безоплатній основі та без згоди учасників, із зазначенням, за можливості, автора фотографії», – йдеться у повідомленні. Заявки прийматимуться до 19 квітня 2019 року.

Довідкову інформацію про конкурс можна отримати, надіславши запитання на e-mail [email protected].

Нагадаємо, 15 березня завершився прийом заявок на Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад.

Загалом надійшло 142 заявки: 50 – з Івано-Франківської області, 39 – з Закарпатської, 36 – з Львівщини, 6 – з Чернівецької та 11 міжобласних проектів. 71 проект в пріоритеті «Популяризація історико-культурної спадщини», 51 проект в пріоритеті «Туризм» і 20 проектів скерованих на «Збереження природної спадщини».

Крім того, 15 березня конкурсна комісія визначила переможців конкурсу журналістських робіт «Кращі практики місцевого розвитку в Карпатах».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: