Львів відзначатиме Всесвітній день ділової гостинності

53832731_1169856039805631_419451591368638464_n

Львівське конференц-бюро вже вдруге долучається до святкування Global Meetings Industry Day (Всесвітній день ділової гостинності).

У ЛМР повідомляють, що з цієї нагоди Львівське конференц-бюро запрошує представників індустрії та всіх зацікавлених на вечір «Бізнес починається із зустрічі 2019», який відбудеться 4 квітня о 17:30 у музейно-культурному комплексі пивної історії «Львіварня».

З цієї нагоди Львівське конференц-бюро запрошує представників індустрії та всіх зацікавлених на вечір «Бізнес починається із зустрічі 2019», який відбудеться 4 квітня о 17:30 у музейно-культурному комплексі пивної історії «Львіварня».

Повідомляється, що відзначенням Дня ділової гостинності організатори прагнуть підкреслити цінність конференц-індустрії для міста та країни, показати її реальний вплив на економіку та долученість Львова до глобальної індустрії.

Головні події заходу — презентація розрахунку економічного ефекту конференц-індустрії на економіку Львова у 2018 році від консультанта з маркетингу та стратегії компанії Quantum Leap Equity Holding GmbH Оксани Баюк та представлення соціологічного дослідження ринку конференц-індустрії Львова від директора соціологічної агенції «Fama» Мар'яни Малачківської.

Також у гостей буде можливість запланувати B2B зустрічі та за бажанням взяти участь у екскурсії «Львіварнею».

Дрес-код — business casual.

Нагадаємо, що Світовий день ділової гостинності (Global Meetings Industry Day) — ініціатива, започаткована у 2016 році у США. Подія щорічно об’єднує представників сфер ділової гостинності та організації подій на 6 континентах, аби підкреслити реальний вплив ділових зустрічей, конференцій, конгресів, виставок тощо на економіку світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: