Збірна України влаштувала тренування для хлопчика, який народився без ніг

трен-ки-18-03-17-min
Фото: ffu.ua

Із футболістами збірної України потренувався казахстанський хлопчик, який народився без ніг.

Про це з посиланням на Федерацію футболу України повідомляє Еспресо.TV.
"Під час відкритого тренування збірної України відбулася спільна соціальна акція ФФУ, благодійного фонду "Розвиток футболу України" та казахстанського клубу "Кайрат". На тренування запросили 11-річного хлопчика з Казахстану Алі Турганбекову, який народився без ніг", - йдеться у повідомленні.

Хлопчик поспілкувався зі своїм кумиром - головним тренером збірної України Андрієм Шевченком, пограв з українськими футболістами та зробив фото та отримав автографи.

Фото: ffu.ua

"Збулася чергова мрія Алі! Зустріч з володарем "Золотого м'яча" і переможцем Ліги чемпіонів у складі італійського "Мілана" Андрієм Шевченком. Андрій Шевченко, величезна вам подяка за зустріч, за здійснення мрії. Я шалено радий і щасливий!", - написав Алі у Instagram.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Сбылась очередная мечта Али! Встреча с обладателем Золотого мяча и победителем Лиги Чемпионов в составе Итальянского Милана Андреем Шевченко. @andriyshevchenko огромная Вам благодарность за встречу за исполнение мечты. Я безумно рад и счастлив! @f.c.kairat @kairat4 большое спасибо что помогли мне добраться до Шевы!!! Вы ЛЮДИ С БОЛЬШОЙ БУКВЫ!!! ???????????⚽️⚽️⚽️⚽️????✊✊??

Допис, поширений Ali_Amir_happy Али Турганбеков (@ali_amir_happy)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: