Священник і діти переспівали хіт «Плакала» про знищену дорогу на Львівщині (відео)

9323b7b67b1112f4e71aea6f23ba08c0

До вщент розбитої дороги, яка з’єднує 11 сіл на Львівщині, жителі вирішили привернути увагу за допомогою переробленого хіта групи «Казка».

Кліп з’явився на сторінці автора ідеї та місцевого греко-католицького священика Романа Грома у Facebook. Він розраховує зібрати підписи до петицій, які повинні допомогти вирішити проблему.

На відео у комедійній формі показано жахливий стан шляху, яким не може проїхати ні швидка, ні пожежна допомога та й взагалі ніяка автівка, особливо у негоду. Дорогу тут ремонтують лише звичайною землею, якою засипають ями.

«Діяльність автодору тут обмежується тим, що коли-не-коли засипають більші ями шутром з річки», - йдеться у підписі до відео.

У самому ж ролику це ж сказано у більш сатиричній формі.

«Тут плакали усіх автівок водії – і „Лада“, і „Паджеро“ однаково», - співається у пісні.

У кліпі ж розвивається неабияке дійство: головний герой вимірює 40-сантиметрові ями рулеткою, роз’їжджає розбитою дорогою на авто, влаштовує із дітьми танцювальні флешмоби та навіть ««грає» на десятках калюж, як на барабанах.

У такий спосіб у селах розраховують зібрати підписи до електронних петицій, які направлені до Кабміну та Львівської облради. Для розгляду проблеми дороги на рівні області потрібно тисяча голосів, а от щоб на проблему звернув увагу уряд знадобиться аж 25 тисяч підписів.

Траса розташовується у Львівській області, Самбірському районі та простягається між селами Мшанець та Стрілки на приблизно 20 км. Загалом нею користуються 11 населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: