У Львові під час «Фройдівських читань» розкажуть про майбутнє психоаналізу

fotonazastavku1-1
Фото: vsviti.com.ua

Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров’я запрошує усіх зацікавлених на третю публічну лекцію в рамках щорічної акції «Фройдівські читання у Львові».

У ЛМР повідомляють, що цього року «Фройдівські читання у Львові» відбудуться 2 травня у Львівському національному університеті Івана Франка за участю іноземного експерта. Лекцію «Мабутнє психоаналізу» прочитає професор Susann Heenen-Wolff — навчаючий психоаналітик, супервізор Бельгійської психоаналітичної асоціації, Міжнародної психоаналітичної асоціації, професор клінічної психології, професор Католицького університету Лювену (Бельгія), професор Вільного університету Брюсселю (Бельгія).

«Публічні академічні заходи на відзначання річниці з дня народження творця психоаналізу Зиґмунда Фройда для найширшого кола громадськості проводять вже багато років», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «Фройдівські читання» — унікальна подія для України та Львова, бо до 2017 року вони проходили лише у двох містах — Відні і Вашингтоні. Після багаторічних переговорів з Міжнародним фондом імені Зиґмунда Фройда Львівський психоаналітичний інститут за ініціативи Почесного Амбасадора Львова Олександра Фільца отримав дозвіл від Наукової комісії фонду на проведення такої акції у Львові.

Відтак, цього року «Фройдівські читання у Львові» відбудуться 2 травня у Львівському національному університеті Івана Франка за участю іноземного експерта. Лекцію «Мабутнє психоаналізу» прочитає професор Susann Heenen-Wolff — навчаючий психоаналітик, супервізор Бельгійської психоаналітичної асоціації, Міжнародної психоаналітичної асоціації, професор клінічної психології, професор Католицького університету Лювену (Бельгія), професор Вільного університету Брюсселю (Бельгія).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: