У Львові розпочали підготовку до Великодніх свят

IMG_1618

Львів готується до Великодніх свят.

У ЛМР повідомляють, що наразі комунальні служби активно прибирають прибордюрну частину доріг, миють вулиці, фарбують турнікети, а з понеділка, 25 березня, розпочнуться роботи з очистки дощоприймачів.

«Наші комунальні служби розпочали роботи з підготовки міста до Великодніх свят. Зокрема розпочалися роботи з фарбування турнікетної огорожі. Наша вимога, щоб фарбування було якісне. Тому спочатку турнікет має бути помитий, тоді прогрунтований і лише після цього пофарбований. Також ми проговорили з керівниками усіх комунальних служб районів, щоб в разі, якщо турнікети є ржаві або в поганому стані, то будемо їх зрізати і ставити нові», - розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

Також Маруняк зазначила, що паралельно у місті фарбуватимуть стійки знаків, а також фарбуватимуть і чиститимуть зупинки.

Зазначається, що вже з понеділка, 25 березня, розпочнуться очистки дощоприймачів.

«Це важливі роботи, які проводимо щороку. Їх ціль — щоб у випадку, коли падають дощі, не було підтоплень, а дощоприймачі належним чином сприймали воду. Тому усі ШРП готують графік очистки дощоприймачів, і з наступного тижня розпочинають роботи. Роботи триватимуть приблизно два місяці», - додає Маруняк.

Також у Львові наразі миють вже почищені від пилу і болота вулиці.

«Якщо дозволить погода — температура зовнішнього повітря буде більше 15 градусів і прогріється асфальт, тоді ми будемо також наносити розмітку на відремонтовані дороги», - підсумовує вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: