Гройсман на Львівщині розповів, що цьогоріч на ремонт доріг виділили рекордну суму

IMG_5679

Про це прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив під час інспектування ремонту дороги Львів-Пустомити-Мединичі, передає кореспондент Дивись.info.

Голова уряду розповів, що рекордну суму на дороги виділено в межах Стратегії розвитку українських доріг 2018-2022.

«Так рано, як зараз, ми ще ніколи не починали роботи по дорогах, але нам треба час, аби дороги привести до ладу. В цьому році виділяємо 55 мільярдів, це рекордна цифра за всі часи нашої незалежності, у минулому році виділявся серйозний ресурс. Технології вже є й ми ними володіємо, налагоджується контроль якості, нам потрібен час», - заявив Володимир Гройсман.

Він додав, що мова йде про комплексні роботи, тобто не лише про полотно дороги, а й про тротуари, освітлення, інфраструктуру.

Він нагадав про стратегію уряду з'єднати якісними дорогами усі обласні центри України. «На прикладі Львова хочу показати, яким чином реалізовуємо стратегію. Фактично, 2018 – перший рік реалізації стратегії з’єднання обласних центрів. У нас Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Ужгород – це ті міста, з якими Львів уже з’єднаний дорогами. Зараз наше завдання з’єднати (Львів, - ред.) з західним кордоном і ще є питання розв’язання доріг всередині регіону», - пояснив Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: