На Донбасі двох окупантів ліквідовано та п‘ятьох поранено

2230379
Прес-служба ООС

20 березня російські окупаційні війська 11 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

Зазначажться, що при цьому 10 разів застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм з витратою 74 міни. Крім того, противник обстрілював наших захисників із протитанкового ракетного комплексу, витративши п'ять керованих ракет, а також із озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід":
з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Лебединське, зі снайперської зброї – у районі міста Мар‘їнка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ":
двічі – з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також гранатометів – у районі населеного пункту Новолуганське,
двічі – з мінометів калібрів 120 та 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Старий Айдер, з мінометів 120-го та 82-го калібрів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – у районі села Катеринівка, з мінометів 120-го калібру та озброєння бойової машини піхоти БМП-1 – у районі населеного пункту Троїцьке, з мінометів 82-го калібру – поблизу населених пунктів Піщане та Станиця Луганська, з протитанкового ракетного комплексу – у районі населеного пункту Хутір Вільний.

Внаслідок обстрілів троє наших захисників отримали поранення.

За даними розвідки, 20 березня вогнем у відповідь двох окупантів було ліквідовано та п'ятьох поранено. Також знищено склад з боєприпасами та один військовий автомобіль противника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: